Pagina principală · LIVE CAMERA CENTRU RESITA · Articole · Facebook Blog · Categorii de ştiri · Contactați-ne · Email -Admini · ARHIVA VIDEO Vineri, Ianuarie 18, 2019
Navigare
Cele mai noi articole
Niciun articol disponibil
name
Curs Valutar BNR
name
name
IP address signature
TRAFIC
optimizare web
IN CURAND RADIO
CONTACT
PENTRU CONTACT SAU MESAJE E-MAIL contact@blogmediacid.ro
PUBLICITATE ONLINE
Cumpăr apartament, 2 camere, în următoarele zone din Resita: CENTRU, LUNCA, VALEA DOMANULUI, UNIVERSALUL VECHI, PIATA. Apartamentul să aibă următoarele caracteristici: decomandat, parter, etaj 1, suprafață min.60 mp, ofer max 22.000 euro. Nu sunt interesat de intermediari ! Contact:e-mail cpmcsro@yahoo.com , tel. 0765549988. _____________________________Ø Vând sau schimb! Apartament din BOCSA 15.000 euro, pentru un apartament din RESITA, plus diferența, în Bocșa, apartamentul este situat la etajul 3 ,zona foarte bună, suprafața 52 mp. In Resita, apartamentul, sa fie situat, în următoarele zone : CENTRU, LUNCA, VALEA DOMANULUI, UNIVERSALUL VECHI, PIATA. Apartamentul să aibă următoarele caracteristici: decomandat, parter, etaj 1, suprafață min.60 mp ofer max. 22.000 euro. Nu sunt interesat de intermediari !___________________ Caut firma de a proiecta si executa, un acoperis, la o casa locuibila. Mai multe detalii pe e-mail:cpmcsro@yahoo.com, sau la telefon:0765549988.
Bun venit
BLOG MEDIA CID.RO Contact E-mail: contact@blogmediacid.ro
Jandarmii cărășeni si-au prezentat activitatea pe anul 2018
Ministrul Raed Arafat, la Reșița
La bucătăria Centrului pentru Persoane Vârstnice Reșița
Evaluarea activității la ISU Caraș-Severin
Carașova:Balul de Crăciun
Concert de colinde la Carașova
Gelu Voican Voiculescu, la Reșița
Raport privind activitatea Casei de Asigurări de Sănătate Caraș-Severin
Decembrie - Sedinta ordinara a Consiliului Judetean Caras-Severin
Ședința Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Caraș-Severin
Ziua Nationala a Romaniei, sarbatorita la Resita
Dezvoltarea zonei turistice Semenic
CONFERINTA DE PRESA LA PMP CARAS-SEVERIN
Descopera Banatul Montan! - Discover Banat Highlands!
Documentele necesare pentru alocația copiilor, în Uniunea Europeană
Comisioanele pentru locurile de muncă în străinătate
PUBLICITATE ONLINE


Ø Cumpăr apartament, 2 camere, în următoarele zone din Resita:
CENTRU, LUNCA, VALEA DOMANULUI, UNIVERSALUL VECHI, PIATA.
Apartamentul să aibă următoarele caracteristici: decomandat, parter, etaj 1, suprafață min.60 mp, ofer max 22.000 euro. Nu sunt interesat de intermediari !
Contact:e-mail cpmcsro@yahoo.com , tel.0765549988

Ø Vând sau schimb! Apartament din BOCSA 15.000 euro, pentru un apartament din RESITA, plus diferența, în Bocșa, apartamentul este situat la etajul 3 ,zona foarte bună, suprafața 52 mp. In Resita, apartamentul, sa fie situat, în următoarele zone : CENTRU, LUNCA, VALEA DOMANULUI,
UNIVERSALUL VECHI, PIATA.
Apartamentul să aibă următoarele caracteristici: decomandat, parter, etaj
1, suprafață min.60 mp ofer max. 22.000 euro. Nu sunt interesat de intermediari !
Mai multe detalii pe e-mail:cpmcsro@yahoo.com, sau la telefon:0765549988


Ø Caut firma de a proiecta si executa, un acoperis, la o casa locuibila.
Mai multe detalii pe e-mail:cpmcsro@yahoo.com ,
sau la telefon:0765549988
Plombarea gropilor cu mixtură stocabilă


În urma precipitațiilor din ultima perioadă și din cauza fenomenului de îngheț-dezgheț, pe rețeaua rutieră administrată de D.R.D.P. Timișoara, au apărut gropi, ceea ce creează disconfort participanților la trafic.
Opinia APADOR-CH cu privire la ,,recursul compensatoriu"


Eliberarea mult prea grăbită a unor condamnați, care nu s-au îndreptat și nu se pot reintegra, încurajează fenomenul infracțional și induce ideea că se poate scăpa mai ușor după comiterea de infracțiuni, oricât de grave ar fi ele. APADOR-CH cere abrogarea legii și alte măsuri de remediere a situației

București, 17 ianuarie 2019
31 ianuarie 2019 este termenul limită pentru depunerea cererilor de plată pentru anul de angajament 2019


Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează că:

A) data de 31 ianuarie 2019 este termenul limită pentru depunerea cererilor de plată pentru anul de angajament 2019, pentru angajamentele multianuale aflate în derulare în cadrul Măsurii 14T (fosta Măsura 215) - Plăți privind bunăstarea animalelor, Pachet a) - Porcine (Sesiunea 3) și Pachet b) - Păsări (Sesiunea 2), în conformitate cu prevederile Ordinului MADR nr. 155/2017, Anexa nr. 1 și Anexa nr. 2.
Ceai de poveste, la Biblioteca UPT


Studenții din anul II de la Facultatea de Arhitectură și Urbanism a Universității Politehnica Timișoara, specializarea Mobilier și amenajări interioare, invită pe toți cei interesați joi, 17 ianuarie 2019, la ora 15:30 la un... ceai de poveste. Este tema expoziției pe viitorii arhitecți au amenajat-o în holul central al Bibliotecii UPT.
TURNEU AMICAL DE HANDBAL


În această săptămână la Sala Polivalentă din Reșița se desfășoară un turneu de pregătire în format triunghiular. Echipa noastră de handbal, CSM Reșița, va disputa trei meciuri amicale, după următorul program:
Control la unitătile spitalicesti din judet în care functionează sectii de obstetrică-ginecologie, neonatologie si maternităti


Echipe de control ale Direcției de Sănătate Publică a județului Caraș-Severin derulează în această perioadă acțiuni specifice în toate unitățile spitalicești din județ în care funcționează secții obstetrică-ginecologie, de neonatologie și maternități. Principala țintă este o prevenirea infecțiilor nosocomiale, care se dovedesc deosebit de periculoase mai ales la nou-născuți, în special cele generate de stafilococul auriu meticilinorezistent. Controalele survin în baza unui ordin al Ministrului Sănătății, dna Sorina Pintea. Echipele de control sunt însoțite de personal specializat din cadrul Compartimentului de Epidemiologie.
Trei cetățeni din Kosovo, opriți la frontiera de sud-vest


Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Sannicolau Mare au depistat trei cetățeni din Kosovo care au încercat să intre ilegal în România din Serbia, pe jos, pe la frontiera verde.
Sedința Colegiului Prefectural Caraș-Severin


Instituția Prefectului - Județul Caraș-Severin organizează joi, 17 ianuarie, ora 11,00, la sediul Palatului Administrativ, Sala de la etajul I, ședința Colegiului Prefectural Caraș-Severin, cu următoarea tematică:
ANCOM propune prelungirea perioadei de desemnare a CNPR ca furnizor de serviciu universalAutoritatea Națională pentru Administrare șiReglementare în Comunicații propune prelungirea,până la data de 31 decembrie 2019,a calității de furnizor de serviciu universal a Companiei Naționale Poșta Română S.A.(CNPR).
NOI ÎNCADRĂRI ÎN POLITIA ROMÂNĂ


290 de posturi în Poliția Română au fost scoase la concurs prin încadrare directă. Înscrierile se fac la sediile unităților de poliție care au scos posturile la concurs, până pe
Lansarea Campaniei de promovare a vaccinării "Copilăria, cel mai frumos cadou"


București, 15 ianuarie 2019 - Ministerul Sănătății împreună cu UNICEF în România au lansat astăzi Campania de promovare a vaccinării - "Copilăria, cel mai frumos cadou", care are ca scop informarea părinților și a publicului larg despre importanța și beneficiile vaccinării, care salvează milioane de vieți anual în întreaga lume.
COLEGIUL NATIONAL AL ASISTENTILOR SOCIALI DĂ STARTUL CELEI DE A VI-A EDITII A GALEI NATIONALE A EXCELENTEI ÎN ASISTENTĂ SOCIALĂ


Este momentul acela din an când poți să-i mulțumești unui asistent social!


București, 14 ianuarie 2019 - Colegiul Național al Asistenților Sociali din România (CNASR) anunță începerea înscrierilor pentru cea de-a șasea ediție a "Galei Naționale a Excelenței în Asistență Socială".


Devenit un eveniment tradiție în mediul social din România, Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială, ediția a VI-a va avea loc în data de 19 martie 2019, pe scena Atenului Român. Organizată cu ocazia celebrării Zilei Mondiale a Asistenței Sociale, Gala este evenimentul în care asistenți sociali din întreaga țară, autorități, jurnaliști, sărbătoresc realizările profesiei de asistent social pentru a transmite un mesaj cu privire la conștientizarea contribuțiilor din domeniul social și nevoia acțiunilor ulterioare.
COD GALBEN DE VREME REA


Sursa : Administrația Națională de Meteorologie

COD : GALBEN

Intervalul : conform textelor;

Zonele afectate : conform textelor și hărții;

Fenomene : conform textelor;

Mesaj :ACTUALIZARE

INFORMARE METEOROLOGICĂ

PROGRAMUL DE CONSILIERE PENTRU ADOLESCENȚI ȘI PĂRINȚI


Numeroasele solicitări de asigurare a serviciilor specializate pentru copiii consumatori de droguri, care să urmărească integrarea socială a acestora, au necesitat măsuri interne bine stabilite, care să asigure un răspuns instituțional coordonat și rapid.
Interpretări eronate referitoare la onorarea rețetelor compensate


CNAS precizează că medicamentele cu și fără contribuție personală prescrise de medici în cadrul sistemului de asigurări sociale de sănătate pot fi ridicate în prezent, la fel ca si pana acum, de la orice farmacie aflată în contract cu aceeași casă de asigurări de sănătate ca și medicul prescriptor. Aceasta înseamnă că rețeta compensată poate fi onorată într-o arie teritorială mult mai largă decât localitatea în care își desfășoară activitatea medicul prescriptor, și anume în întregul județ respectiv, în cazul rețetelor emise de cabinetele medicale/clinicile/spitalele aflate în relații contractuale cu o casă județeană de asigurări de sănătate.
Resiteni la Botosani, cu prilejul Zilelor Mihai Eminescu


În cadrul manifestărilor prilejuite de Zilele Mihai Eminescu la Botoșani și Ziua Culturii Naționale, Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” din municipiul reședință de județ din nord estul țării, organizează luni, 14 ianuarie, o manifestare complexă, în cadrul căreia reșițenii Gheorghe Jurma și Erwin Josef Țigla vor reprezenta Reșița și Banatul Montan prin intermediul prezentării următoarelor apariții editoriale:
Douăzeci și trei de irakieni si sirieni, descoperiti ascunși într-un automarfar, respectiv într-o autoutilitară, la P.T.F. Nădlac II


Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota, împreună cu polițiștii de frontieră din cadrul I.T.P.F Timișoara, au descoperit, ascunși în interiorul unui automarfar, respectiv al unei autoutilitare, douăzeci și trei de cetățeni străini care încercau să iasă ilegal din țară.
INFORMARE METEOROLOGICĂ DE VREME REA


Sursa : Administrația Națională de Meteorologie

COD : GALBEN

Intervalul : 13 ianuarie, ora 15 – 15 ianuarie, ora 08

Zonele afectate : conform textelor și hărții

Fenomene : precipitații moderate cantitativ: mixte în zonele joase de relief din vest, predominant ninsori în Maramureș și Transilvania și ninsori la munte, intensificări ale vântului

Mesaj :INFORMARE METEOROLOGICĂ
Actualizarea situatiei privind evolutia Pestei Porcine Africane


a această dată, Pesta Porcină Africană (PPA) evoluează în 303 localități din 19 județe, cu un număr de 1.153 de focare (dintre care 19 în exploatații comerciale) și 651 de cazuri la mistreți. În total au fost eliminați 364.237 de porci afectați de boală.

Au fost stinse 13 focare în județul Satu Mare, un focar în județul Dâmbovița, 3 focare în județul Buzău și 2 focare în județul Maramureș.

Detaliat, situația evoluției focarelor de PPA se prezintă astfel:
BANNER
optimizare web
Conectare
Utilizator

ParolăÎncă nu eşti membru?
Înregistrează-te

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă
RECLAMA PUBLICITATE
Site-ul Iulik official.
VIZTATORI UNICI
<Flag Counter
CEAS

Bucharest

HOROSCOP

2,695,987 vizite unice
Cyclic by Fusion-Themes
Provided by Php-fusion V7 Themes | Freethemes4all.com

Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2019 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.